Actually, sekali sekala time xleh online ni bagus jugak. Why? Sebab... masa ni lah I nak pulun buat keja remeh-temeh yg tertangguh sekian lama. Contoh : Jahit butang-butang baju (butang abaya ni selalu sgt tertanggal), cuci n re-organized balang2 rempah ratus (dh tebal minyak n debu melekat kt situ), and..... yg paling i suka ialah main masak-masak!
Nasib baik I ada few recipe baru yg dah save dlm hard disk. So bolehlah cuba try time ni...



So, dh teringin sgt nk makan, uli le sendri... Resipi ialah dicopy-paste dari SINI (klik utk resepinye, I malas nk tulis...). Mmg purposely I cari resipi yg x pakai telur. Tapi utk kawan-kawan kt Malaysia, x payah lah penat-penat menguli, pi jek kedai mamak jerit "Roti Canai 5 keping!". Siap.
Kuah Dhal tu pulak, 2 hari buat baru siap dapat rasa yg sebati. Kalau buat sehari, mmg x sedap. So, kalau yg amat sgt sedap hingga menjilat jari kt kedai mamak tu.... I wonder... berapa hari punya ek??? Hehehehe... kidding! Don't worry, makan je dgn Bismillahirahmaanirrahim....
Okeh till then. Nak masak lagi!